ACTIE: 2 boeken voor €29,95!

 

Nu mijn boeken Let's Go Healthy en Let's Go Healthy Kids in een combi-deal! In plaats van €39,95 voor maar €29,95! 

€ 39,95

€ 29,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

ACTIE: Let's Go Healthy + Lunchtrommel naar keuze voor €25,95!

 

Nu mijn boek Let's Go Healthy en en een duurzame lunchtommel in een combi-deal! In plaats van €35,95 voor maar €25,95! 

€ 35,95

€ 25,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

ACTIE: Let's Go Healthy KIDS + Lunchtrommel naar keuze voor €25,95!

 

Nu mijn boek Let's Go Healthy KIDS en en een duurzame lunchtrommel in een combi-deal! In plaats van €35,95 voor maar €25,95! 

€ 35,95

€ 25,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Let's go healthy journal

Recepten, weekschema’s en informatie gebaseerd op orthomoleculaire voeding

Leid jij een druk bestaan en heb je weinig energie? Willen de overtollige kilo’s maar niet verdwijnen? Ervaar je lichamelijke klachten? Roxanne van Olst, orthomoleculair voedingsdeskundige, leert jou in twaalf weken door middel van zelfreflectie, informatie, lekkere recepten en weekschema’s een gezonde levensstijl vast te houden op een plezierige manier.

Een unieke journal voor iedereen die een gezond, energiek en zoveel mogelijk klachtenvrij leven wil leiden. Je brengt je huidige levensstijl in beeld en gaat aan de hand daarvan op een praktische en vooral leuke manier aan de slag met de recepten, tips en het weekmenu.

Roxanne van Olst

Na haar studie orthomoleculaire voeding aan de Civas begon Roxanne haar bedrijf Gezond met Rox. Ze is jong, ondernemend en heeft een grote passie voor wat gezonde voeding voor een mens kan doen. Vanuit eigen ervaring en door de vele mensen die ze hielp in haar eigen praktijk, is deze journal tot stand gekomen.

Ook voor vegetarische, veganistische, glutenvrije en lactosevrije recepten.

 

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Let's go healthy KIDS

 

Dit boek is een kookboek met naast ontbijt-, lunch- en avondrecepten, ook ideetjes voor je lunchtrommel en traktaties voor als er een feestje is. In het boek staan verhalen en anekdotes waarin op een leuke manier wordt verteld waarom gezonde voeding belangrijk is. Er is ruimte om samen te koken met een vriendje of met een van de ouders: je beantwoordt samen de vragen in het boek en laat elkaar zien wat je gemaakt hebt. In het boek staat ook informatie waar je op moet letten als je kind last heeft van bijvoorbeeld eczeem, groeipijn of concentratieproblemen. Kortom het is een boek waar je mee aan de slag gaat: lezen, koken en leren. En dit allemaal op een gezellige en lekkere manier.

 

Ook voor vegetarische, veganistische, glutenvrije en lactosevrije recepten.

 

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Lunchtrommel duurzaam

 

Naast een heel mooi boek hebben we ook deze super leuke en duurzame lunchtrommels ontworpen. De trommels zijn gemaakt van o.a. tarwestro, een mooi duurzaam materiaal wat steeds populairder wordt. De personages Skiwi, Dophertje, Peenhoorn en Aardbij op de deksel van de trommels zijn geïllustreerd door Robin Florie. De Peenhoorn en de Aardbij kom je ook tegen in het boek Let's go healthy KIDS, een leuk geschenk voor bij het boek. Fijn om te weten de lunchtrommels hebben drie vakjes en zijn vaatwasbestendig.

€ 9,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen